Alates 31. maist taastub kohustus reisijal sõit bussis registreerida

27. mai 2021

Seoses epidemioloogilise olukorra paranemisega taastub alates 31. maist kohustus reisijal oma sõit bussis registreerida.

Maaliinidel tuleb bussi siseneda esiuksest ja sõidu registreerimisel peab reisija teatama bussijuhile sihtpeatuse. Kui reisijal ei ole elektroonilist sõidukaarti, siis väljastab bussijuht paberist pileti, mis tuleb alles hoida reisi lõpuni.

Linnalähedal sõitvatel liinidel nr 2, 2A, 6, 7, 8, 9, ja 10 tuleb bussi sisenedes sõit validaatoris registreerida. Linnalähiliinidel ei pea bussijuhti sihtpeatusest teavitama. Linnalähedal sõitvates bussides ajutiselt paberist piletit ei väljastata.

Viljandimaa bussides annab sõiduõiguse sõidu alustamisel registreeritud kaart. Sõidu registreerimine on kohustuslik. Registreerimata sõit loetakse piletita sõiduks, mille eest võib määrata trahvi kuni 20 eurot. Kaarti saab osta bussijuhtidelt. Kaardi hinnaks on 2 eurot. Soovitame kasutada elektroonilist sõidukaarti.
Bussiga reisides tuleb kanda maski!

Alates 31. maist taastub kohustus reisijal sõit bussis registreerida was last modified: mai 27th, 2021 by kaupo