Rongi sõidugraafiku muudatus alates 12. detsembrist muudab busside graafikuid

6. dets. 2021

Alates 12. detsembrist muudetakse bussiliinide nr 2 TP, 8, 9 TP, 9 L ja 9 P sõiduplaane.
Muutub Elroni rongi sõiduplaan: Edelasuuna (Rapla, Türi, Viljandi suund) sõiduplaan alates 12. detsembrist.

  • nr 2 tööpäevadel muudetakse Jakobsoni kooli peatusest kell 9:50 väljuval reisil peatuste läbimise aega alates Huntaugu peatusest ja lisatakse Raudteejaama peatus. Sõiduplaanil on Viiratsi
    tee peatusel uus nimi Viiratsi puiestee.
  •  nr 8 muudetakse Viiratsi peatusest kell 10:37 väljumine 29 minutit varasemaks kell 10:08. Kirkumõisa peatusest kell 10:00 väljumine on lisatud bussiliinile nr 9 väljumisega kell 9:50. Sõiduplaanil on Viiratsi tee peatusel uus nimi Viiratsi puiestee.
  • nr 9 tööpäeval muudetakse Viiratsist kell 9:40 väljumine 10 minutit varasemaks kell 9:30 ja lisatakse Kirikumõisa peatusest uus väljumine kell 9:50. Sõiduplaanil on Viiratsi tee peatusel uus nimi Viiratsi puiestee.
  • nr 9 laupäeval ja pühapäeval Kirikumõisa peatusest kell 9:57 väljumisel on marsruudilt välja jäetud Paalalinn. Reisijatele jääb ümberistumise võimalus Paalainna suunal Raamatukogu peatuses 5 minuti pärast bussiliinile nr 6. Viiratsist kell 10:37 väljumine on muudetud 14 minutit varasemaks kell 10:23 ja marsruudilt on välja jäetud Peetrimõisa ja Paalalinnas Kauge tänav. Viiratsist kell 23:00 väljuval reisil on muudetud peatuste läbimise aega alates Turu peatusest. Sõiduplaanilt on välja jäetud Saabuvate busside peatus, mida reaalselt enam olemas ei ole. Sõiduplaanil on Viiratsi tee peatusel uus nimi Viiratsi puiestee.

Muudetud sõiduplaanid
 nr 9 TP sõiduplaan
nr 9 P sõiduplaan
nr 9 L sõiduplaan
nr 8 sõiduplaan
nr 6 TP sõiduplaan
nr 2 TP sõiduplaan

 

Rongi sõidugraafiku muudatus alates 12. detsembrist muudab busside graafikuid was last modified: detsember 6th, 2021 by kaupo