Muudetakse bussiliinide nr 25A ja 35 sõiduplaane.

2. nov. 2021

Alates 8. novembrist muudetakse Viljandi maakonnaliinide nr 25A ja 35 sõiduplaane.

Maakonnaliinil nr 25A muudetakse Voorust kell 17:40 väljumine 3 minutit hilisemaks kell 17:43 ja peatuste läbimise aega Mustla peatuseni. Sõiduplaanil on muudetud järgmiste bussipeatuste nimed: Viiratsi peatuse uus nimi on VIIRATSI TEE, Vallamaja peatuse (Mustlas) uus nimi on VABRIKU, Rahvamaja peatuse uus nimi on VANAKOHA ja Piiri peatuse uus nimi on RUULE.

Maakonnaliinil nr 35 muudetakse  Vabriku peatusest kell 16:58 väljumine 7 minutit hilisemaks kell 17:05 ja peatuste läbimise aega Viljandini. Sõiduplaanil on muudetud järgmiste bussipeatuste nimed: Liiva peatuse uus nimi on LEPIKU, Vallamaja peatuse (mustlas) uus nimi on VABRIKU, Tangu peatuse uus nimi on OTSA ja Mõnnaste kooli peatuse uus nimi on ÜLENSI.

Muudetakse bussiliinide nr 25A ja 35 sõiduplaane. was last modified: november 2nd, 2021 by kaupo