Busside ümbersõit Viljandi linnas seoses teeremontidega

29. märts 2021

Seoses Ugala ringristmiku remondiga Viljandi linnas on muudetud busside marsruute
Bussiliinid mis sõidavad Paala tee kaudu Männimäe või Kantreküla suunas ja vastupidi, liiguvad mööda Raua tänavat.

  • Paalalinna poolt  suunaga Kantrekülla ja vastupidi liikuvatel bussidel jäävad teenindamata Paala tee, Näituse, Teatri  ja Kantreküla peatused.
  • Männimäe poolt suunaga Paalalinna ja vastupidi liikuvatel bussidel jäävad  teenindamata Paala tee, Näituse ja Teatri peatused.

ümbersõit alates 5. aprillist 2021 v3

 

Viljandi linnas on  kesklinna poolt kulgev liiklus suunatud Hariduse tänavale ja Reinu teele, mille kaudu saab sõita Männimäe suunal ning samuti tagasi kesklinna poole. Seetõttu on muudetud  Reinu tee ja Hariduse tänavad ajutiselt kahesuunaliseks.

  • Männimäe poolt tulevad bussid, mis peavad sõitma Viljandi kesklinna, liiguvad Reinu tee ja Hariduse tänava kaudu. Läbimata jäävad Ugala ja Reinu tee bussipeatused. Loodud on ajutine Reinu tee  bussipeatus  Reinu teele. (Vaata Skeem 1).
  • Viljandi kesklinnast Männimäe poole liikuvad bussid sõidavad Hariduse tänava ja Reinu tee kaudu. Läbimata jäävad Ugala ja Riia mnt bussipeatused. Loodud on  ajutine Reinu tee  bussipeatus  Reinu teele, kus buss peatub . (Vaata Skeem 2)
  • Kantreküla poolt tulevad bussid, mis peavad sõitma Viljandi kesklinna, liiguvad Korneri ristist Männimäe poole läbi Reinu tee ja Hariduse tänava kesklinna. Läbimata jääb  bussipeatus  Ugala. Loodud on  ajutine Reinu tee  bussipeatus  Reinu teele. (Vaata Skeem 3).
  • Viljandi kesklinnast Kantreküla poole liikuvad bussid sõidavad Hariduse tänava ja Reinu tee kaudu. Läbimata jääb Ugala bussipeatus. Loodud on  ajutine Reinu tee  bussipeatus  Reinu teele. (Vaata Skeem 4).

 
Skeem 1 – Busside liikumine Männimäelt Viljandi kesklinna kaudu (klikka skeemil)

 

Skeem 2 – Busside liikumine Viljandi kesklinna kaud Männimäe suunas (klikka skeemil)


Skeem 3 – Busside liikumine Kantrekülast kesklinna kaudu (klikka skeemil)


Skeem 4 – Busside liikumine Viljandi kesklinnast Kantreküla poole (klikka skeemil)

Busside ümbersõit Viljandi linnas seoses teeremontidega was last modified: aprill 7th, 2021 by kaupo