Bussiliini nr 57B sõidab mööda tavapärast marsruuti

23. jaan. 2023

Üleujutuse põhjustajatena kahtlustati juba alguses  kopraid ja nagu  uurimine tõestas, oli sellel kahtlusel ka tõepõhi all. Transpordiameti esindaja sõnul oli Hendrikhansu ojale ehitatud kopratammi tõttu vesi väga kõrge ja see ujutas  maantee üle. Kui kopratamm lõhuti, siis vesi kohe ka langes. Bussiliini nr 57B sõidab nüüd jälle  mööda tavapärast marsruuti.

https://sakala.postimees.ee/7701861/koprad-peatasid-mulgimaal-bussiliikluse-viieks-paevaks

——————–

Seoses üleujutusega Halliste jõe ülesõidu lähedal Vana-Karistest Sarja poole ei läbi bussiliin 57B Sarja, Kille ja Metsa bussipeatuseid. Buss sõidab Abja-Paluojalt Vana-Karistesse. Vana-Karistes pöörab buss ümber ja sõidab tagasi Abja-Paluojale.

Üleujutus

Bussiliini nr 57B sõidab mööda tavapärast marsruuti was last modified: jaanuar 30th, 2023 by kaupo