Kooliaasta algus toob muudatused bussiliinidel nr 15D, 24, 26, 43A ja 64.

28. aug. 2023

Alates 1. septembrist muutuvad sõiduplaanid bussiliinidel nr 15D, 24, 26, 43A ja 64.   

  • Nr 15D muudetakse Viljandi bussijaamast koolipäevadel kell 14:10 reis uueks liiniks nr 15E. Liini marsruudile lisatakse peale Pihlaka bussipeatust bussipeatused Andi tee, Otiküla ja Kaavere.
  • Nr 24 väljumisega Viljandi bussijaamast kell 6:20 lisatakse koolipäevadel Kolga-Jaanist kell 7:11 väljumisele sissesõit Moori küla keskusesse.
  • Nr 26 muudetakse liini marsruuti Ämmuste küla läbimisel. Ära jäävad bussipeatused Karu, Nahkle, Miku-Peetri ja Mustlase. Buss pöörab ümber Lamba bussipeatuses ja sõidab tagasi Mustlasse Mäe-Jassi ja Ämmuste kooli peatuste kaudu.
  • Nr 43A väljumisega Kärstnast kell 7:40 muudetakse liini marsruuti. Lisatakse bussipeatused Nahkle, Miku-Peetri, Mustlase, Mõru, Matu, Roti, Nuki, Ööbiku ja Tarvastu. Ära jäävad bussipeatused Vaga, Magatsi, Kiltsi tee ja Heina.
  • Nr 64 muudetakse kell 7:44 väljumine Viljandi bussijaamast 4 minutit varasemaks kell 7:40.

Sõiduplaanid on leitavad internetis www.peatus.ee.

Palume lastevanematel  üle kontrollida, kas õppuritel on olemas sõidukaart. Kahe eurost  kaarti saab osta bussijuhtidelt.
Viljandimaa maaliinidel tuleb bussi siseneda esiuksest ja sõidu registreerimisel peab reisija teatama bussijuhile sihtpeatuse. Kui reisijal ei ole sõidukaarti, siis väljastab bussijuht paberist pileti, mis tuleb alles hoida reisi lõpuni. Viljandi linnas ja selle lähedal sõitvatel liinidel nr 2, 3, 6, 7, 8, 9, ja 10 tuleb bussi sisenedes sõit tuvastis registreerida. Nendel liinidel ei pea bussijuhti sihtpeatusest teavitama ja bussijuht paberist piletit ei väljastata. Sõit Viljandimaa bussides maksab 0 eurot. Sõidu registreerimine on kohustuslik. Registreerimata sõit loetakse piletita sõitmiseks, mille eest võib määrata trahvi.

Kooliaasta algus toob muudatused bussiliinidel nr 15D, 24, 26, 43A ja 64. was last modified: august 28th, 2023 by kaupo