Seoses raudtee remondiga ei sõida rongid ajutiselt Viljandisse ja Tallinnasse

16. okt. 2023

Seoses raudtee remondiga ei sõida rongid ajutiselt Viljandisse ja Tallinnasse ajavahemikul  16. oktoobrist kuni 5. novembrini. Rongid  on asendatud bussidega, mille väljumisajad kui ka saabumisajad ei ole samad, mis kehtisid eelnevalt rongidele.  Link: Elroni busside sõiduplaanid >>

Viljandimaa avalik liinivõrk arvestas siiani väljuvate ja saabuvate rongidega. Kuna Elroni rongide asendusbusside sõiduplaanide muudatused on väga suured, siis nii kaua kui rongid ei liigu, maakonna liinivõrk Elroni asendusbusside sõiduplaanidega kahjuks ei arvesta.

Palume mõistvat suhtumist!

Seoses raudtee remondiga ei sõida rongid ajutiselt Viljandisse ja Tallinnasse was last modified: oktoober 16th, 2023 by kaupo