Sihtpeatuse registreerimisest

28. märts 2024

Alates 1. aprillist taastub Viljandimaa maaliinidel nõue, et bussi sisenemisel tuleb sõidu registreerimisel bussijuhile teatada sihtpeatuse nimi. See info on oluline ühistranspordi korraldajatele. Viljandi  liinidel nr 2, 3, 6, 7, 8, 9 ja 10 peavad reisijad bussi sisenedes registreerima sõidu bussis ukse lähedal asuvas validaatoris ja  bussijuhti sihtpeatusest teavitama ei pea.

Varem kehtis nõue, et maaliinibussi sisenedes ja sõitu registreerides tuli öelda sihtpeatuse nimi, kuid pärast tasulise ühistranspordi rakendamist ei toetanud bussipiletite müügisüsteem sihtpeatuse registreerimist. Alates 1. aprillist lisatakse uude tarkvarasse sihtpeatuse registreerimise funktsioon.

Sihtpeatuse registreerimisest was last modified: märts 30th, 2024 by kaupo